• Coral Shores High School Mid-Term Exam Schedule
    2011-2012
    Event
    Period 1
    Exam
    (12/19/11)
    Period 2-3 Exam
    (12/20/11)
    Period 4-5
    Exam
    (12/21/11)
    Period 6-7
    Exam
    (12/22/11)
    Period One Exam
    7:35 – 9:05
    (90 minutes)
    7:33 warning bell
    7:33 Warning Bell
    (2 minute warning bell)
    7:33 Warning Bell
    (2 minute warning bell)
    7:33 Warning Bell
    (2 minute warning bell)
    Passing
    9:05 – 9:10
    (2 minute warning bell)
    Period
    TWO Exam
    7:35 – 9:05
    (90 minutes)
    Period
    FOUR Exam
    7:35 – 9:05
    (90 minutes)
    Period
    SIX Exam
    7:45 – 9:05
    (90 minutes)
    Period Two
    9:10 – 9:55
    (45 minutes)
    Single Lunch
    9:05 – 9:40
    (35 minutes)
    (includes 5 min passing)
    Single Lunch
    9:05 – 9:40
    (35 minutes)
    (includes 5 min passing)
    Single Lunch
    9:05 – 9:40
    (35 minutes)
    (includes 5 min passing)
    Passing
    9:55 – 10:00
    (2 minute warning bell)
    Period
    THREE Exam
    9:40 – 11:10
    (90 minutes)
    Period
    FIVE Exam
    9:40 – 11:10
    (90 minutes)
    Period
    SEVEN Exam
    9:40 – 11:10
    (90 minutes)
    Period  Three
    10:00 – 10:45
    (45 minutes)
     
     
     
    Passing
    10:45 – 10:50
    (2 minute warning bell)
     
     
     
    Period  Four
    10:50 – 11:35
    (45 minutes)
     
     
     
    Passing
    11:35 – 11:40
    (2 minute warning bell)
     
     
     
    “A” Lunch
    11:40 – 12:10
    (30 minutes)
     
     
     
    Period Five
    12:10 – 12:55
    (45 minutes)
     
     
     
    Period Five
    11:40 – 12:15
    (45 minutes)
     
     
     
    “B” Lunch
    12:15-12:50
    (30 minutes)
     
     
     
    Passing
    12:50 – 12:55
    (2 minute warning bell)
     
     
     
    Period  Six
    12:55 – 1:40
    (45 minutes)
     
     
     
    Passing
    1:40 – 1:45
    (2 minute warning bell)
     
     
     
    Period Seven
    1:45- 2:30
    (45 Minuets)